Pelien Vapaakaupunki

Pelien valtakunta avautuu Kouvolan keskustaan marraskuussa!

Pelien Vapaakaupunki on Kouvolan keskustassa, kävelykatu Manskin varrella järjestettävä yleisölle avoin ja ilmainen tapahtuma. Koko marraskuun (1-30.11.2022) kestävä, sisällöltään vaihtuva tapahtuma tuo pelit ja pelikulttuurin monipuolisesti esille; tarjolla muun muassa pelitaidetta ja upeita pelialan työnäytteitä, pelintekotyöpajoja, yhteisöllistä tekemistä, pelinostalgiaa sekä tietysti pelaamista! 

Tapahtumasta löytyy mielenkiintoista katsottavaa ja koettavaa kaikenikäisille vierailijoille, olitpa sitten viettänyt pelien parissa koko ikäsi, tai pelaillut vain satunnaisesti shakkia. Tule siis yksin tai yhdessä kavereidesi kanssa fiilistelemään ja pelaamaan, sekä tutkimaan, mitä kaikkea pelien maailma voikaan tarjota!

Päivitämme tänne tapahtuman lähestyessä tapahtumakalenterin, josta näet Pelien Vapaakaupungin vaihtuvan sisällön!

Huom pelisuunnittelija, alan opiskelija, peliharrastaja tms! Teos- ja toimintahaku tapahtumaan on avoinna 1.10.2022 asti, haemme tapahtumaan pelitaiteeseen liittyviä teoksia, pelitoiminnan järjestäjiä ja pelaajia. Luonteeltaan ehdotukset voivat olla esimerkiksi: pelitaidenäyttelyt, uusien pelien esittelyt, ryhmien pelitoiminta, lautapelikerhot, pelintekokerhot. Teokset voivat olla paitsi kokonaisia pelattavia pelejä tai immersiivisiä kokemuksia, myös vaikkapa fanitaidetta tai machinima-videoita. Toiminnan tulee sijoittua sisätiloihin.

Tutustu hakuohjeisiin ja siirry teos- ja toimintahakuun alta!

 
 
 
 
 
 
 

Lue myös:

Ruutugalleria

Ruutugallerian kuukausittain vaihtuvassa näyttelyssä Kouvolan keskustassa on esillä pelialan ammattilaisten teoksia lokakuun alusta lähtien!

Lue tästä