Pelien Vapaakaupunki 2023

Teoshaku tälle vuodelle on auki!

Pelejä ja pelitaidetta esiin nostava, yleisölle ilmainen Pelien Vapaakaupunki –tapahtuma järjestetään toista kertaa Kouvolassa marraskuussa 2.-19.11.2023. Reilut kaksi viikkoa kestävä tapahtuma tuo kaupungin keskustaan pelejä, pelitaidetta, erilaista pelitoimintaa, sekä innostaa paikallisia pelien pariin ja tuo alan ammattilaisia yhteen.

Vuonna 2022 Pelien Vapaakaupunki keräsi tuhansia kävijöitä. Esillä oli muun muassa tietokoneella pelattavia videopelejä, interaktiivista valotaidetta, VR-sisältöä sekä valokuvia pelien sisältä. Tapahtumassa järjestettiin myös roolipelituokioita ja työpajoja.

Teos- ja toimintahaku vuoden 2023 Pelien Vapaakaupunkiin on nyt avoinna. Ehdotuksia tapahtumaan voivat lähettää niin pelialan ammattilaiset, taiteilijat, alan opiskelijat kuin harrastajat ja yhteisötkin. Pelien Vapaakaupunki tarjoaa tilat toimijoiden käyttöön maksutta. Tapahtumaan ehdotettava teos tai toiminta voi olla esimerkiksi peliesittely, pelattava taideteos, pelitaidenäyttely, pelijamit tai pelisessio.

Teos – ja toimintahaku on avoinna 30. huhtikuuta 2023 asti. Lue tarkemmat ohjeet ja lähetä ehdotuksesi tapahtumaan tästä linkistä löytyvällä lomakkeella!

Pelien Vapaakaupunki tarjosi viime vuonna kävijöilleen monipuolisesti erilaista pelattavaa.

Pelien vapaakaupunki 2022

Vuonna 2022 Pelien Vapaakaupunki keräsi tuhansia kävijöitä. Esillä oli muun muassa tietokoneella pelattavia videopelejä, interaktiivista valotaidetta, VR-sisältöä sekä valokuvia pelien sisältä. Tapahtumassa järjestettiin myös roolipelituokioita ja työpajoja.

Lue myös:

Ruutugalleria

Ruutugalleria avautuu jälleen huhtikuussa! Kuukausittain vaihtuvassa näyttelyssä Kouvolan keskustassa on esillä pelialan ammattilaisten teoksia.

Lue tästä