Kalis Mobile Adventure Game

Kaikille avoin karttapohjainen Kalis-mobiiliseikkailupeli on nyt julkaistu ja odottaa innokkaita pelaajia! Pelissä pelaajat ratkaisevat Kalevankangasta käsitteleviä tehtäviä liikkumalla alueella rastilta toiselle. Peli on mainio tapa tutustua alueen harrastusmahdollisuuksiin ja palveluihin paikan päällä.  Suurin osa rasteista avautuu karttanäkymään pelattavaksi pelin edetessä.

Kalis-peli on ilmainen ja soveltuu kaikenikäisille. Peliä pääsee pelaamaan lataamalla puhelimen sovelluskaupasta X-routes-sovelluksen ja avaamalla sieltä Kalis-pelin. Pelin pelaaminen onnistuu myös selaimessa osoitteessa:  https://play.x-routes.com/

Peli on kehitetty Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin ja mikkeliläisen Observis Oy:n yhteistyönä. Observiksen pelialustaa on aiemmin käytetty muun muassa Mikkelin Digitaalisessa kaupunkiseikkailussa. Pelin sisällön rakentamiseen on osallistunut myös alueen toimijoita.

Lisätietoja:

Xamkin sivuilta  sekä Kalevankankaan sivuilta www.kalevankangasmikkeli.fi

Kalis-mobiiliseikkailua voit pelata X-Routes -sovelluksessa.

More articles:

Screen Gallery

In the monthly changing Screen Gallery exhibition you can admire the artwork of different game industry professionals. The Screen Gallery is on hiatus until further notice!

Read more