Tulossa: Luentosarjan toinen osa

Poikilon ja Taiken järjestämä, Wihurin rahaston rahoittama Pelit & Elämä -luentosarja jatkuu 13. huhtikuuta sarjan toisella osalla “Pelit ja yhteiskunnallinen vaikutus”. Katso striimiä alta keskiviikkona 13.4. klo 17:30 alkaen!

Capital of Game Art 2022 – 2023

Kouvolaan muodostuu pelitaiteen pääkaupunki ja kansainvälinen tapahtumakokonaisuus vuosina 2022 ja 2023. Pelitaidetta esitellään näyttävästi tapahtumien, näyttelyiden, oppilaitosyhteistyön, yleisöluentojen ja kilpailujen kautta. Pelitaiteen pääkaupunki tuo esille pelien monipuolisuutta sekä pelitaidetta osana nykykulttuuria ja itseilmaisua. Pelitaidetta esitellään laajana yhteiskunnallisena ilmiönä ja nykyisyyden tulkkina.

Videotallenteet

Etkö päässyt paikalle? Jäikö jotain välistä? Ei hätää! Kokoamme menneistä tapahtumista videotallenteet, jotta et jää mistään paitsi!

Ajankohtaista

Ruutugalleria

Ruutugallerian kuukausittain vaihtuvassa näyttelyssä Kouvolan keskustassa on esillä pelialan ammattilaisten teoksia lokakuun alusta lähtien!

Lue tästä

Pelien Vapaakaupunki

Pelien Vapaakaupunki tuo marraskuussa Kouvolan keskustaan pelitaidetta, pelialan työnäytteitä, harrastustoimintaa, työpajoja ja paljon muuta!

Lue tästä

Pelitaiteen luentosarja

Pelitaiteen yleisöluentosarjassa pelitutkijat valottavat pelien maailmaa eri näkökulmista. Luennot katsottavissa jälkikäteen tallenteista!

Lue tästä

Luettavaa pelitaiteesta

Läänintaiteilijan kolumni

Läänintaiteilija Jaakko Kemppainen: “Kouvolassa pelitaide on mahdollista saada nähtäväksi ja koettavaksi koko kaupungin laajuudella.”

Mitä pelitaide on?

Mitä tarkoittaa pelitaide, entä mitä kaikkea pelitaiteeseen sisältyykään? Jaakko Kemppainen kertoo!

Mitä kaikkea on luvassa?

Pelitaiteen pääkaupunki -tapahtumakokonaisuus koostuu erilaisista luennoista, oheistapahtumista, näyttelyistä ja työpajoista. Katsasta myös pelitaiteeseen liittyvät hankkeet ja satelliittitapahtumat!