Kouvola Minecraft

Mikä Kouvola minecraft?

Kouvola Minecraft on työkalu ja alusta, jonka avulla kouvolalaiset saavat itse rakentaa unelmiensa Kouvolan. Kaupungin asukkaat voivat ehdottaa muutoksia Kouvolaan toteuttamalla ne ensin Minecraftin sisällä. Minecraft-maailmaan on rakennettu muun muassa Kouvolan Asuntojen uudiskohde Halkotorinkuja 4, joka valmistuu vuonna 2024. Kukaties pelaajien ideat päätyvät inspiroimaan myös rakennuttajia!

Kouvola Minecraftin rakentamisessa on käytetty Kouvolan kaupungista kerättyä laserkeilausdataa. Tämän pohjalta pelimaailmaan on generoitu Kouvolan rakennukset ja tiet – juuri siten kuin ne ovat oikeastikin olemassa!

Alustaa ovat kehittäneet Edukon tieto- ja viestintätekniikan opiskelijat, jotka ovat suunnitelleet pelimaailman sisältöä ja ohjelmoineet sen. Heidän käsialaansa ovat alustan käyttöliittymät ja serveriltä löytyvät minipelit.

Tällä hetkellä Kouvola Minecraftin kehitystyö on tauolla ja uusia kehittäjiä etsitään.

PELAA ITSE!

Tervetuloa pelaamaan ja rakentamaan Kouvolaa yhdessä kun Kouvola Minecraftin serveri julkistetaan piakkoin!

Palvelimen hostauksen tarjoaa Datasafe.

Kouvola Minecraftissa on mahdollista hankkia omia tontteja, joille pelaaja voi itse rakentaa. Kuvassa Halkontorinkuja 4.

Kouvola Minecraftistä löytyy myös minipelejä kuten Pohjolatalo Parkour. Minipelit sopivat myös kokeneemmalle Minecraftin pelaajalle, sillä ne ovat haastavia.