Satelliittitapahtumat

Mitä kaikkea mielenkiintoista pelitaiteen saralla tapahtuu Suomessa? Tälle sivulle kootaan Capital of Game Artin satelliittitapahtumia!

Kokemusten tila

Kokemusten tila on elämyksellisiä sisältöjä esittelevä PopUp-tila Kauppakeskus Veturissa. Tilassa pääsee kokemaan muun muassa virtuaalista taidetta, pelejä sekä ohjattuja työpajoja. Tila ja sisällöt ovat avoinna kaikille kiinnostuneille. Tila on avoinna 20.10.-11.11. arkisin klo 14-18:30, poikkea käymään!

vanhaa haminaa koettavissa roolipelin kautta

Kuusankosken kotiseutumuseossa voi toukokuun ajan kokea vanhan Haminan tunnelmia roolipelin kautta! Xamkin pelialan koulutusohjelma tuo “Vanhaa Haminaa” -näyttelyyn uuden Hamina 1810 -tietokoneroolipelin, jonka tarkoituksena on tukea nuorten kehittymistä pelillisillä ohjaus- ja koulutusmenetelmillä sekä tukea työllistymistä. Toukokuun näyttely on avoinna 4.–29.5.2022

Mikkelin musicon

Uusi anime- ja pelimusiikkitapahtuma Musicon järjestetään yhteistyössä Mikkelin Musiikkijuhlien kanssa toukokuussa 13-15.5.2022!

Kalis-mobiilipeli liikuttaa mikkelissä

Mikkelin Kalevankankaalla voi nyt pelata Kalis-mobiiliseikkailupeliä, jossa pelaajat ratkaisevat Kalevankangasta käsitteleviä tehtäviä liikkumalla alueella rastilta toiselle.

Kokemuspisteitä - videopelien taidetta

Jyväskylän taidemuseossa avautui helmikuun alussa mielenkiintoinen pelitaiteen näyttely, jossa esillä niin pelejä kuin fanitaidettakin.