Opi pelintekoa Tehdään Peli! -leirillä

Pelintekoleiri Lokakuussa

Leiri järjestetään historiallisessa miljöössä Anjalassa.

Leirialueen kartta.

Nuorisokeskus Anjala kutsuu sinut nyt yhteistyössä Capital of Game Artin kanssa osallistumaan ainutlaatuiselle Tehdään Peli! -viikonloppuleirille upeassa, inspiroivassa ja historiallisessa miljöössä! Leirillä pääset oppimaan pelien tekemistä aina suunnittelusta toteutukseen asti. Voit valita työstettäväksesi joko lautapelin tai digitaalisen pelin, omien mieltymystesi mukaan. Kouvola-aiheisella digipelillä voit myös halutessasi osallistua Kouvola Games 22 –pelisuunnittelukilpailuun. Leirillä saat mentorointia pelialan huippuammattilaisilta sekä työvälineitä käyttöösi. Käytössä muun muassa tabletteja digitaalisia pelejä varten, sekä erilaisia pelinappuloita, noppia ja mahdollisuus tulostaa kortteja ja lautoja lautapelejä varten. Mikäli sinulta löytyy oma tietokone tai tabletti, kannattaa se ottaa mukaan! 

Tehdään Peli! –viikonloppuleiri järjestetään 7.-9.10.2022 Nuorisokeskus Anjalassa, Ankkapurhantie 6A, Kouvola.   

Leiri on suunnattu 15–29 –vuotiaille nuorille ja se on täysin maksuton. Kahden yön majoitus 1-4 hengen huoneissa ja ateriat kuuluvat ohjelmaan. Tutustu alta alustavaan leiriohjelmaan. Leirille osallistuminen edellyttää ilmoittautumista, osallistujamäärä on rajoitettu. Ilmoittautuminen on päättynyt, kiitos kaikille ilmoittautuneille!

Lämpimästi tervetuloa Tehdään Peli –viikonloppuleirille! 

Alustava leiriohjelma (muutokset ohjelmaan mahdollisia) 

Perjantai 7.10.: 

 • 15:00 Saapuminen alueelle  
 • 15:10 Lyhyt tervetulopuhe 
 • 16:00 Ohjattu tutustuminen Ankkapurhaan – opastus majoitustiloihin ja ravintolaan 
 • 17:00 Päivällinen 
 • 17:30 Ideointi, pelin suunnittelua 
 • 20:00 Iltapala 
 • 20:30 Vapaa-aikaa

Lauantai 8.10.: 

 • 8:00 Aamiainen  
 • 9:00 Mentorin tukea ryhmätyöskentelyyn 
 • 12:10 Lounas 
 • 13:00 Ryhmätyöskentelyä 
 • 15:00 Välipala 
 • 16:00 Pelin testaaminen
 • 18:00 Päivällinen
 • 19:00 Vapaa-aikaa

Sunnuntai 9.10.: 

 • 8:30 Aamiainen  
 • 9:00 Ryhmätyöskentelyä
 • 11:30 Lounas 
 • 12:30 Loppukeskustelu ja palaute
 • 15:00 Lähtö

Capital of Game Art –tapahtumakokonaisuus tuo erilaisia pelikulttuuria edistäviä tapahtumia kaupunkiin vuosien 2022–2023 aikana. Pelileirin järjestävät Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu,  Ankkapurhan kulttuurisäätiö/Nuorisokeskus Anjala sekä Taiteen edistämiskeskus osana Capital of Game Art – Pelitaiteen pääkaupungin ohjelmaa. 

Lisätietoja leiristä: 

Angelika Polak 
etunimi.sukunimi(at)ankkapurha.fi