Ruutugalleria - Screen Gallery

TAITEEN JA Pelialan ammattilaisten teoksia esillä kävelykatu manskilla!

Kuukausittain vaihtuva Ruutugalleria esittelee pelitaidetta Kouvolan keskustassa!

Kouvolan kävelykatu Manskin varrella voi ihastella teoksia Ruutugalleria-näyttelyssä. Näyttelyn taiteilija vaihtuu kuukausittain ja esillä tulee olemaan mielenkiintoista ja vaihtelevaa pelitaidetta alan ammattilaisilta vuoden 2023 ajan.

Lisätietoja Ruutugalleriasta:
Tatu Heinämäki
etunimi.sukunimi(at)xamk.fi

Ruutugalleria ja Capital of Game Art kiittävät näyttelyssä käytettävän näytön lahjoittamisesta Kuusankosken Veikon Konetta! 

Ruutugalleria on pelitaiteen näyttely Manskin varrella.

RUUTUGALLERIAN TAITEILIJAT
LOKAKUUSSA:
Joonas Hyvönen

MARRASKUUSSA:
Petri Levälahti

HUHTIKUUSSA:
Charlotta Tiuri

TOUKOKUUSSA:
Timo Bredenberg

HUHTIKUUN ruutugalleria:

Charlotta Tiuri
TRINE 4 -konseptitaidetta

Charlotta Tiuri työskentelee Savage Game Studiosin Art Directorina. Vuoteen 2022 asti hän toimi taiteellisen johtajan roolissa Frozenbyte peliyrityksessä. Siellä Tiuri työskenteli Trine-fantasiapelisarjan parissa. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus pelialalta, erikoistuen esimerkiksi taiteellisen vision ja tiimin johtamiseen sekä 3D-hahmotaiteen luomiseen. Hän on työskennellyt peleissä kuten Trine 4 the Nightmare Prince, Trine 4 DLC: Melody of Mystery, Nine Parchments ja Trine 3 The Artifacts of Power. Katso lisää Charlotta Tiurin töitä osoitteessa artstation.com/charlotta.