Tule mukaan Pelien Vapaakaupunkiin!

Marraskuussa järjestettävässä Pelien Vapaakaupungissa toimijoiden käytössä on erilaisia tiloja näyttelygalleriasta pop-up-tiloihin Kouvolan keskustassa. Varauksia toiminnalle ja teosten esittelylle voi tehdä 1-7 vuorokauden ajalle. Haku on auki välillä 14.6.2022- 1.10.2022, jonka aikana tiloja varataan henkilöille ja ryhmille ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilojen aukioloajat ja valvonta sovitaan toimijoiden kanssa tapauskohtaisesti.  

Pelien Vapaakaupunkiin mukaan tulevat teokset sekä toiminta tarkistetaan etukäteen. Lähtökohtaisesti toivomme aktiivista, innostavaa ja luovaa toimintaa. Kerro meille, mitä haluaisit tuoda tai tulla tekemään Kouvolan keskustaan!

Ehdota omaa pelillistä teostasi tai toimintaa Pelien Vapaakaupunkiin marraskuulle täyttämällä alla oleva lomake tai lähettämällä tiedot suoraan sähköpostilla osoitteeseen capitalofgameart(at)gmail.com. Tutustuthan vielä hakuohjeisiin ennen ehdotuksen lähettämistä täältä.

Ehdotuksen lähettäneisiin ollaan yhteydessä viimeistään lokakuun 2022 loppuun mennessä.

Pelien vapaakaupunki teos- tai toimintaehdotus

Teos- ja toimintahaussa kerättyjä henkilötietoja käytetään vain Pelien Vapaakaupunki -tapahtuman järjestämiseen liittyvissä asioissa ja ne tullaan poistamaan tapahtuman jälkeen.