Pelimusiikkia Mikkelissä

Musicon tulee toukokuussa

Musicon on uusi ikärajaton anime- ja pelimusiikkitapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Mikkelin Musiikkijuhlien kanssa konserttitalo Mikaelin ja Kalevankankaan koulun tiloissa, Mikkelissä, 13.-15.5.2022.
 
Viikonloppu sisältää cosplaykilpailuita, pelimusiikkipaneeleita, animekirppistä, meidokahvilaa ja paljon, paljon muuta. 
Musiconin yhteydessä järjestetään kaksi unohtumatonta animeen ja pelimusiikkiin liittyvää konserttia Mikaelissa. Nihonbashi Symphony Orchestra tulee toukokuussa Mikkeliin vieraaksi maailman toiselta laidalta – Japanista! Konsertit soveltuvat kaikenikäisille musiikista, animesta tai pelimusiikista kiinnostuneille henkilöille! Liput Lippupisteistä kautta maan!
 
Tapahtuman löydät osoitteesta https://www.mikkelinmusiikkijuhlat.fi/fi/musicon
sekä Facebookista ja Instagramista nimellä @musicon