Kalis-mobiiliseikkailu

Kaikille avoin karttapohjainen Kalis-mobiiliseikkailupeli on nyt julkaistu ja odottaa innokkaita pelaajia! Pelissä pelaajat ratkaisevat Kalevankangasta käsitteleviä tehtäviä liikkumalla alueella rastilta toiselle. Peli on mainio tapa tutustua alueen harrastusmahdollisuuksiin ja palveluihin paikan päällä.  Suurin osa rasteista avautuu karttanäkymään pelattavaksi pelin edetessä.

Kalis-peli on ilmainen ja soveltuu kaikenikäisille. Peliä pääsee pelaamaan lataamalla puhelimen sovelluskaupasta X-routes-sovelluksen ja avaamalla sieltä Kalis-pelin. Pelin pelaaminen onnistuu myös selaimessa osoitteessa:  https://play.x-routes.com/

Peli on kehitetty Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin ja mikkeliläisen Observis Oy:n yhteistyönä. Observiksen pelialustaa on aiemmin käytetty muun muassa Mikkelin Digitaalisessa kaupunkiseikkailussa. Pelin sisällön rakentamiseen on osallistunut myös alueen toimijoita.

Lisätietoja:

Xamkin sivuilta  sekä Kalevankankaan sivuilta www.kalevankangasmikkeli.fi

Kalis-mobiiliseikkailua voit pelata X-Routes -sovelluksessa.

Lue myös:

Ruutugalleria

Ruutugallerian kuukausittain vaihtuvassa näyttelyssä Kouvolan keskustassa on esillä pelialan ammattilaisten teoksia lokakuun alusta lähtien!

Lue tästä

Pelien Vapaakaupunki

Pelien Vapaakaupunki tuo marraskuussa Kouvolan keskustaan pelitaidetta, pelialan työnäytteitä, harrastustoimintaa, työpajoja ja paljon muuta!

Lue tästä

KouvolaGames22

KouvolaGames22 on kaikille avoin pelinkehittämiskilpailu, jossa etsitään parhaita Kouvola-aiheisia pelejä!

Lue tästä